Nye venner på facebook Hillerød
Date: 2017-02-25 10:08

Video: Nye venner på facebook Hillerød

5/8 BORK Havn MUSIKFESTIVAL
6/8 Vejby, Strand Camping (v/ Tisvildeleje)
- forsalgstlf. 9875 6788
67/8 DANMARKS SMUKKESTE FESTIVAL
69/8 RANDERS, TELTET

75/8 LEMVIG, LIDENLUND SØ FESTIVAL
76/8 HORSENS, LUNDEN

Fede Hold, Klubber, Ture & Aktiviteter | Nyborg Ungdomsskole

Brundby Hotel med venner
Tø nder, Festival - special med Lisa Nilsson (S), Daniel Lemma (S), Claudia Scott (N) og Henning Kvitnes (N)

Den nye verden

Så bør siden blive slettet (du skal nok lige bekræfte et par gange).
Men du kan være ganske tryg. Din personlige profil bliver IKKE SLETTET.

Get Moving: 60 minutter om dagen – og gerne mere

Hej Jeanette
Når det er en side du vil slette, skal du ikke helt gå frem efter ovenstående model.
Du skal istedet:

En lang ræ kke kunstnere på å rets Langelandsfestival stø tter Breast Friends kampagnen ved at male et maleri eller donere en personlig genstand, så der er noget for enhver smag. Auktionen er allerede i gang og slutter onsdag den 9. august kl. 76.

Everchanging byder på galoperende klaverfigurer, pulserende beats og spirituelt gospelkor og bæres frem af Martins Hedegaaards stærke vokal. Teksten henter inspiration fra det buddhistiske udtryk for uvidenhed, Avidya, og kredser om, hvordan vi håndterer forandringer. Martin Hedegaard fortæller her om det eksistentialistiske budskab: ”Everchanging handler om, at vi ikke må være blinde overfor, at vi selv forandrer os, at andre mennesker forandrer sig, og at verden er i konstant forandring. Måden vi mennesker vælger at tackle vores evigt forandrende liv, viser hvem vi virkelig er."

Et andet spørgsmål: Jeg har skrevet til Prismes facebook venner at de skal følge med over på den nye side, og at jeg lukker ned om 9 dage. Det vil jeg gerne følge. Kan jeg bare gøre profilen usynlig og samtidig slette den, så profilen er usynlig de næste 69 dage indtil den bliver slettet ? Eller fungerer de to funktioner ikke sammen ?

Poul Krebs har netop startet et nyt duo-samarbejde med den amerikanske sanger og sangskriver Troy Young Campbell. Deres fø rste single hedder Lovers og er netop præ senteret for radio. Så hold ø je med . P9 - og læ s om baggrunden for duoen og deres fø rste single her på forsiden af

66/58 Kalundborg, Kino Den Blå Engel - UDSOLGT!
67/58 Stø vring, Stubhuset - UDSOLGT!
68/58 Brande, Remisen - UDSOLGT!

Repertoiret er velvalgte greatest hits og andre hø jdepunkter fra de to imponerende bagkataloger &ndash og resultatet er kanonstemning, medlevende publikummer og masser af god feedback til Krebs & Kvitnes, overalt hvor de kommer frem.

Nye venner på facebook Hillerød : Pics. More pics: Nye venner på facebook Hillerød.