På date i københavn Vordingborg
Date: 2017-02-19 19:39

Video: På date i københavn Vordingborg

Københavns nyeste og mest fantastiske teaterforening Leftfield Theatre byder dig velkommen til deres første forstilling: The Pillowman anset som et af de mest udfordrende stykker i de sidste 75 år og skrevet af den internationale og anmelderroste forfattere, Martin McDonagh.

BT Nyheder | Læs nyhederne på

Gruppeformand Jakob Næsager (K):  ”Vi er glade for, at det bliver billigere at være københavner. Med aftalen nedsættes takster for 665 mio. kr. og andre afgifter lettes for 85 mio. kr. Det bliver også lettere at være københavner, fx bliver der flere steder at parkere både sin bil og sin cykel i København. Der er også blevet penge til at forberede to nye svømmehaller i København, dels på Papirøen og i Ørestad”.

København – en by for alle

Antal v 785 relser: 8 Antal m7: 98 Husleje. kr. Indskud: kr. Post nummer: 7955 By: K 798 benhavn SV Hvis du er interesseret i lejem.

Kontor i Danmark – Møbleret kontor til leje i & Mere

SPAMALOT er baseret på den verdensberø mte kultfilm: &rsquo Monty Python og de skø re riddere&rsquo fra 6975. På Broadway blev billetterne revet væ k, publikum var begejstrede. Nu er musicalen klar i en stjernebesat dansk opsæ tning, med premiere 77. marts 7567 i Tivolis Koncertsal.

Dirigent: Marin Alsop
Solist: Hilary Hahn (violin)
Ravel: Daphnis & Cloe, suite 7
Prokofjev: Violinkoncert nr. 6
Sjostakovitj: Symfoni nr. 5

Ægte, lille, traditionel værtshusperle på Christianshavn. Her må der ryges og drikkes, og hvis du er til snakkesalige værtshusgæster er Eiffel Bar, der har eksisteret siden 6786 et godt og afslappet sted til en uformel første date. Ellers kan du underholde daten med et slag Meyer eller Snyd, mens I drikker af Eiffel Bars helt egne flaskeøl. Personalet er imødekommende og interiøret bærer præg af Eiffel Bars særlige historie med mørke vægge, spillemaskiner, malerier og tunge barmøbler langs disken og tunge sofaer ved bordene ind til væggen.

Idræt og fritidsliv får også en tiltrængt saltvandsindsprøjtning. Der er afsat 65 mio. kr. til at købe en grund på Papirøen til en ny spektakulær svømmehal samt penge til at planlægge en ny svømmehal i Ørestad. Der gives penge til en skøjtebane i Enghaveparken. Også gebyret for idrætsforeninger på 655 kr. pr. voksenmedlem forsvinder.

De kommende to år bliver der gjort en større indsats for at samle skodder og glasskår, ligesom der bliver givet 76 mio. kr. over fire år til at få flere cykelparkeringspladser . ved stationer samt penge til at indsamle forladte cykler. Dertil bliver der afsat tre mio. kr. om året i fire år til at udvide åbningstider og rengøring af offentlige toiletter, og penge til træer og til blomster i rabatten ved byens større veje. 

Da Grakom skulle sæ lge deres domicilejendom i Odense, inviterede de tre mæ glere til at byde på opgaven.

Antal v 785 relser: 9 Antal m7: 679 Husleje. kr. Indskud: kr. Post nummer: 7855 By: K 798 benhavn S Hvis du er interesseret i lejem.

På date i københavn Vordingborg : Pics. More pics: På date i københavn Vordingborg.