Pris dating dk Helsingør
Date: 2017-02-21 06:32

Video: Pris dating dk Helsingør

THE WHITE ALBUM , der altid formå r at skabe en sjæ lfuld stemning til deres optræ dener, vil spille lunefulde kendinge samt give publikum mulighed for at opleve nogle af deres nyeste ballader på stammen, der emmer af nordisk melankoli og dyb lyrik.

Singlefester, singleparty og

Disse cookies anvendes til driften af hjemmesiden. I den forbindelse bruger vi blandt andet Google Analytics for at analysere, hvordan vores brugere anvender hjemmesiden. De oplysninger som cookien indsamler om din brug af hjemmesiden sendes til og gemmes på Googles servere.

Aktuelt

Endvidere samarbejder STARS med andre aktører/arrangører i vores regionale opland, med henblik på at styrke yderområder og mindre koncertarrangører med koncertoplevelser af høj kvalitet, bl. a. i Kulturarkaden i Vordingborg, Scene 6 (Hårbøllehuset, Møn) Pakhus 8 (Præstø) & Kulturfabrikken (Nykøbing F.)
Udover musik og koncerter, præsenteres . også stand-up samt arrangementer der co-produceres med foreninger og andre interessenter.

Danmarks første motorvej var til grin – Ekstra Bladet

Kunne du tæ nke dig at få en pille mod stess, så du bare kan fortsæ tte dit liv som du hele tiden har gjort.

Nu er Sort Sol tilbage med et nyt album og en opfø lgende turne i forå ret 7567 &ndash en turné , der bringer dem forbi STARS.

Medbringer du ikke studiekort/sygesikringsbevis vil du blive opkrævet prisforskellen på en studiebillet og en standardbillet, så husk det.

Hvis du er gangbesværet, gravid eller på anden måde har svært ved at stå op en hel koncert, så kontakt STARS' personale - så hjælper vi med en stol og anviser en plads.

SMALLSTARS BLUES JAM er en ramme, hvor du som udø vende musiker kan netvæ rke på kryds og tvæ rs og forhå bentligt knytte nye, musikalske nd, og det er stedet, hvor du som publikum vil opleve den sæ rlige å nd og stemning, der opstå r, nå r musikken sæ ttes fri i en jam.

SMALLSTARS BLUES JAM er fø dt i samarbejde med Honky-Tonk-Goose, som udgø r den faste rytmegruppe og bestå r af:

Jonas Hansen (sang & guitar)
Christian Vaupel (bas)
Henrik Hald (klaver)
Michael Spike (trommer).

The Beatles har betydet ubeskrivelig meget for rigtig mange mennesker. Derfor er det med stor ydmyghed, at Keeping Legends Alive gå r på scenen. For hvordan tillader man sig at lave om på numre som "Penny Lane", "Here Comes The Sun", "She Loves You" & "Eight Days A Week" uden at komme til at ligne et plagiat og uden at ø delæ gge de legendariske sange.

Her få r du en guide med 5 gode rå d til, hvordan du kan hå ndtere dit barns fø lelser uden at skæ lde ud og gø re forkert og i stedet læ re dit barn at reguler

Pris dating dk Helsingør : Pics. More pics: Pris dating dk Helsingør.