Single sign on Holbæk
Date: 2017-02-19 22:46

Video: Single sign on Holbæk

The Cost Of Speaking Out Against Islam: En amerikansk filmmager startede med at undersøge nogle slemme kristne, som ikke ønskede en kæmpemoske i deres nabolag. Han ændrede holdning undervejs.

Daglige Beretninger om Begivenheder under den tyske

http:///article/7768989:Odense 69-aarig-faengslet-for-at-have-haft-skarpladt-pistol
76. marts 7568
En 69-årig mand fra Vollsmose havde ingen indvendinger, da han i dag ved Retten i Odense blev varetægtsfængslet for fire uger.

Kroning International Antikvarboghandel

Reaktionen på digtsamlingen har – på skræmmende vis – illustreret, at radikale islamister er klar til at angribe i fuld offentlighed. For få dage siden blev Yahya Hassan overfaldet på Københavns Hovedbanegård af en tidligere terrordømt islamist, som rettede sit had mod den unge lyriker. Det står klart, at Hassan allerede nu må vænne sig til at være under beskyttelse af PET og forholde sig til hele serier af dødstrusler.

-Hvordan bliver vi

Den logiske konsekvens af mere Europa er naturligvis mindre Danmark og mindre dansk selvbestemmelse. Men det har vores statsminister det helt fint med.

8775 De to mænd beskrives begge som 75-75 år, udenlandsk af herkomst og med kort sort hår. Begge var iført motorcykeltøj, den ene i sort og den anden bordeaux. 8775

De skubbede hende omkuld, så hun faldt og slog sin skulder og fik en flænge i baghovedet, fortæller den centrale efterforskningsleder ved Københavns Politi, Kenneth Jensen til .

Mangfoldighed i fuldt flor: 7 mellemøstligt udseende, 7 afrikansk udseende og 7 dansk udseende overfalder 7 østeuropæisk udseende.

Skyldte penge: Døde af knivstik i låret
Et dybt knivstik i låret tog livet af den 85-årige Mohammad Asjad i Ballerup, der skyldte penge til formodet bagmand, som nu er tiltalt for drab

De to mænd blev i december 7556 sat på et CIA-fly i Stockholm, fløjet til Egypten, fængslet og udsat for tortur, afslørede en svensk tv-dokumentar flere år senere.

Glem det Lars H, det er spildte kræfter. De fleste danskere sluger mediernes løgnehistorier. Lig hellere penge til side, til at rejse ud af Danmark om 75-85 år, til et sted uden kulturberigere fra fredens religion.