Soulmate dk Hillerød
Date: 2017-04-18 20:46

Med  Byg denne seng   kan du skabe den Jensen seng, du drømmer om. Du kan nemt skræddersy et soveværelse med din foretrukne Jensen seng, ben, topmadras, hovedgærde, sengebord og lampe. Print derefter den seng, du drømmer om, og tag den med til din nærmeste Jensen forhandler, eller del den med dine venner på de sociale medier.

Sjælland - Soulmate

En god seng er tilpasset dine behov. Derfor vil vi gerne have mulighed for at r 779 dgive dig inden dit k 798 b. Kontakt din n 785 rmeste Dr 798 mmelands butik her og vi finder hurtigt en ledig tid i kalenderen, hvor vi kan r 779 dgive dig.

Transkript

Sengen skal være meget mere end bare et sted, du sover. Sengen er en del af din livsstil. Vor udviklingsafdeling arbejder kontinuerlig med innovative løsninger for hvordan sengen og soveværelset skal bruges. Mange af branchens mest innovative produkter har båret Jensens signatur.

Vi værner om vort skandinaviske design. Med natur inspirerede materialer, trendige tekstiler og et tidløst formsprog, har vi mere end en gang bevist at en Jensen seng er god at hvile øjnene på. At Jensen er belønnet med det Norske Designråds pris for fremragende design to gange er en bekræftelse på vor filosofi.

Vi har samlet YouSee og TDC Privat - få alt det bedste ét sted

Herluf Design skaber klassisk og elegant modeovertøj med stor funktionalitet. Vores målgruppe er voksne kvinder, der lægger vægt på komfort og elegance, og som ved, hvad der klæder dem.

Kvinder er meget forskellige, når det gælder kroppens facon. Det kræver omtanke i designet, faglig ekspertise i tilskæringen og kritisk sans i forarbejdningen. Vi har mange års erfaring med at skabe feminint og funktionelt kvalitetsovertøj, som har et perfekt snit.

Hos Herluf Design udvikler vi to kollektioner årligt. Vi deltager på de vigtigste messer i Skandinavien og
Nordeuropa, og vi har permanente showrooms i København, Oslo, Stockholm og Düsseldorf.
Ca. 75% af vores produktion går til eksport. Du finder vores kollektioner hos førende stormagasiner og
butikker.

Byg denne seng  kædes sammen med den valgte seng på " Vores senge ". Find den Jensen seng, du drømmer om, og byg den.

Herluf Design er en solid familievirksomhed med beliggenhed i Give, som siden 6966 har skabt kvalitetsovertøj til voksne, modebevidste kvinder.

MyTrendyPhone bruger cookies for at kunne give dig en bedre service. Hvis du fortsæ tter med at bruge vores hjemmeside, giver du tilladelse til dette.

DERFOR skal du besøge os i Hillerød
Drømmeland Hillerød er en lys, åben og flot butik med udvidet udvalg fra . Tempur, Svane, Magna, Nexus og MasterBed. Du vil altid blive mødt af en af vores dygtige sengeeksperter klar til at vejlede dig til, at få den bedste nats søvn.