Speed dating mit niveau Gribskov
Date: 2017-02-24 09:58

Video: Speed dating mit niveau Gribskov

Det peger, som jeg kender hastige afslutninger, , at det er punkt 6 , der er det mest sandsynlige.
Uden at vide det, tæ nker jeg, at din hustru er blevet fascineret /forelsket i en anden, og synes, at et liv foruden dig dermed virker mere tillokkende.
Men hvad ved jeg. For jeg har ikke hø rt din hustrus version, som sagt.
Der kan væ re så mange forklaringer. Og naturligvis er der en forklaring.
Din hustru kender den.
Igen, uden at have nogle forudsæ tninger for at tale om jeres parforhold, kan det også væ re, at din hustru har stress.
Nå r mennesker er stressede, sø ger de at fjerne alt, hvad der forekommer dem som en belastning og agerer ikke spor konstruktivt.

Når denne ene part mister gnisten

Men tror mit største problem lige nu, er jeg gerne vil være gode venner og på talefod med hende igen, men om dette igen skyldtes min mangel på voksen kontakt i hverdagen, ved jeg igen ikke, nu kunne det lyde som jeg slet ikke kender nogle voksende her, og dertil er svaret næsten rigtigt, jeg flyttede til landsdelen for knapt 7 år siden, for at starte på en frisk efter sidste skilsmisse, og har ikke rigtigt fundet andre venner end da min kæreste havde, så der ligger der allerede en god portion arbejde igen.

Se det komplette udvalg på Netflix | Flixfilm

Skru ned for dine forventninger. Og skru op for din rummelighed. Mærk efter, om du vil leve i et pænt og ryddeligt hjem, hvor der er forskelle, og hvor I gør tingene på hver jeres måde, eller om du vil leve i et rent helvede.
Og hvis du fortsat gerne vil motivere din mand til at være en smule mere ryddelig, så vid, at det er anerkendelse, der gør forskellen.
Du er formentligt vant til at finde fem fejl lynhurtigt og irriteres over disse.
Lær dig selv bevidst at kigge efter 5 gode ting, som han har gjort, og ros disse. Hver eneste gang.
Så vil du, hvis du er vedholdende, opleve, at han vil bestræbe sig på at blive bedre til det med ryddelighed.

Du befinder dig i et dilemma. Hvor du selvølgelig kigger på fordele og ulemper. Og smigres en del af flirten, som du omtaler.

Når jeg læser din mail, tænker jeg: 8775 Hun har jo besluttet sig. Hun vil ud af forholdet. Men hun plages af dårlig samvittighed og skånehensyn 8776 .

Glemte lige at nævne, at hun nu siger at ham den anden bare var der på det forkerte tidspunkt. Han har kunnet støtte hende. Men han nu definitivt er ude af billedet, da det slet ikke er det hun vil. Hun siger også, at hvis ikke vi skal være sammen, skal hun ikke bo med nogen.

Samtidig vil jeg rigtig gerne have snakket det hele ud, men vil det bare skubbe ham væk? Jeg vil gerne snakke med ham, for at blive afklaret hvor jeg står og få det hele ud, men jeg vil jo også meget gerne vide hvordan han har det, for det betyder meget for mig hvordan han har det. Er det en god idé at få snakket om hvorfor vi blev forelskede, hvorfor vi elsker hinanden osv?

Man kan flygte eller man kan flytte sig.
At forlade din mand, som din ide blandt andet er, lyder for dig som et flugtforsøg. Du underkender formentligt ensomhed, det at du mister ham, og at du i din nuværende alder skal ud og etablere et nyt netværk osv.
Men hvis du flytter dig mentalt og kommer over angst mv., kan det jo godt være, at I må bryde op og søge lykken andetsteds.

Så jeg føler simpelthen, at vi er så forskellige at det er et problem men jeg ved ikke om jeg er galt på den ?? han er jo en god fyr, god til børn, kan da sagtens se at han nok skal blive en god far og ægtemand
Vi har været sammen i snart 8 år og er 75 og 77

De fleste parterapeuter vil nikke genkendende til, at forelskelsesfasen varer højest 7 år, og at kærligheden derefter tager en ny drejning, finder en anden dimension, om man vil. Forelskelsen erstattes tit af en form for venskab, hvor man stadig er vilde med hinanden, men ser hinanden lige så meget som mennesker, som mand og kvinde.

Speed dating mit niveau Gribskov : Pics. More pics: Speed dating mit niveau Gribskov.