Statistik over singler i danmark Ishøj
Date: 2017-02-25 23:58

Arbejdstilsynet var ligesom Havarikommissionen på stedet mandag for at kortlægge hændelsesforløbet. Arbejdstilsynet er stadigvæk ved at undersøge omstændighederne for ulykken.

Der er masser af talent, masser af soul og masser og masser af guitarlicks. Til gengæld er der ikke noget at betænke sig på, når Mike Andersen fyrer op under en spand blues på Samsø Festival.

-singleklub København

​Johnny Madsen er sikker som ved vind ved vestkysten. Han har gang på gang bevist, hvordan pladen skal skæres, når det drejer som om Gudsbenådet rock’n’roll – og så er han eminent backet op af Henrik From, Niels ‘Nello’ Mogensen og guitarguruen Knud Møller.

AKKC - Aalborg Kongres & Kultur Center

Sticky Fingers hylder rock’n’roll i form af The Rolling Stones. Det er mere end 55 år siden Rolling Stones blev the Baddest Boys i showbusiness, men rocken lever stadig, og intet tyder på, at publikum er færdige med The Stones.

Det seks mand store orkester leverer pigtråd og Stones-attitude ned til mindste musikalske detalje, så musikhistorien når langt ud over scenekanten.

It’s only rock’n’roll, but we like it.

Det var søndag 69. februar, at hun blev noget forbløffet over, at hun ikke kunne passe den mørkeblå kjole, som hun netop havde købt i H& M i den skotske storby i sin sædvanlige størrelse 95. Hun kunne knap nok få kjolen op over knæene, så hun tog tilbage i butikken og fandt til sin store overraskelse ud af, at kjolen i størrelse 98 passede hende perfekt.

Påskefrokost - 66. april
Søndag 66. april kl.
Vi fejrer Dronning Margrethes fødselsdag og påsken med en dejlig påskefrokost på Cafe Globen. Sild, fiskefillet, steg og andre god retter - koster kun 655 kr.
ALLE ER VELKOMMEN - tilmelding er nødvendig.

På grund af den ødelagte mast vil det fjerde spor ikke kunne bruges af eltog i cirka ti dage. Derimod vil dieseltog sandsynligvis kunne benytte sporet.

De blå toner sniger sig ind under huden på publikum, og Mikes stemme er så indfølt, at man ikke kan undgå at føle sig ramt. Det hele er superstramt eksekveret med masser af overskud.

Vi elsker 95’erne er et kæmpestort festkoncept med et imponerende line up. 95’erne som årti leverede det ene dansehit efter det andet. Det er nostalgi, dans og livsglæde.

Vi offentliggør løbende, hvem årets optrædende bliver, og vi præsenterer det endelige program Skærtorsdag 7567 ved en reception i Sejlerstuen i Ballen.

Statistik over singler i danmark Ishøj : Pics. More pics: Statistik over singler i danmark Ishøj.