Veninder søges vejle Vejen
Date: 2017-02-21 22:08

Video: Veninder søges vejle Vejen

Kære Susanne

Det kan give en utrolig ensomhedsfølelse at smile på overfalden og have nogle helt andre følelser indeni, som man ikke deler. På en måde er man utro overfor sig selv.
Mit råd til dig ville være, at du begynder at dele dine tanker og følelser med en tæt veninde eller familiemedlem eller allerbedst med din mand - og samtidig selv tager ansvar for at forholde dig til de følelser, som du rummer. Hvis det ikke er muligt, så lyder det for mig, som om du kunne have gavn af en eller anden form for terapi.

Det kan være befriende at stå ved, hvad man føler og hvem man er.

Kærlig hilsen

Anna

-voksne 23-65

Kære Robert
Ja gu er det svært og man er langt nede - Alt minder om osv. En god kollega sagde til mig "Du kan kun tage ansvar for din egne beslutninger, altså kan du ikke tage ansvar for den anden parts valg" - Tænk over dette, og så er jeg sikker på at du finder lyset for enden af tunnelen. Hvert valg du foretager fra nu af kan du tage ansvar for. :)

Hilsen Tina (Er selv midt i det)

Weilbachs Kunstnerleksikon: B

Hej Maja!
Hvor gammelt er dit barn? Har det på samme måde som dig. det er svært at tage sig sammen til selv de mindste ting. Jeg søger trøst og ro hos mine nærmeste venner.
Tanken om livet har også strejfet mig men det er for skræmmende og ved jeg skal være der for min søn. Tænk på du har dit barn mest. Jeg kommer til at se mit barn i hver anden weekend. det er så svært at leve med.

LUF anmeldelser

Kære alle
Hvordan har I det nu. Hvordan kom I videre?
Nu er det min tur til at fortælle om min skilsmisse, for nu er jeg også en del af gruppen.
Min kæreste har forladt mig, uden mulighed for andet, end at skilles. Det er nu 9 måneder siden, og jeg er så ked det. Ensom og forladt. Uden personlighed og energi. Jeg ville ønske af hele mit hjerte, at alt var anderledes. At dele børn, hus og flytte ud. Et mareridt jeg ikke kan vågne fra.
Hvordan er I kommet videre.
Kh. Anna

Hej triste alene far
Det er vildt hårdt at blive forladt på den måde, har selv oplevet noget ligende.
Men du gør det du kan nu. Du opholder dig der hvor du finder lidt ro og tryghed, kæmper for din ret til samvær med din søn, trods sorg og elendighed handler du, det er meget værd at holde fokus på. Der er lys forude, selvom man slet slet ikke tror på det, men du får det bedre. Der går tid med at have det vildt dårligt, men hvis du har gjort og sagt hvad du kan i den sag, så kan du ikke andet end lade tiden gå. Forkæl dig selv, lange gåture, osv. Trods alt godt du har arbejde, det fjerner lidt ens fokus på alt det elendige. Du blir glad igen.
Opmuntrende hilsner Tikki

Kære Majken

Hvor besynderligt det end måtte lyde, så kan en skilsmisse nogle gange være vejen til at opdage nye ressourcefulde sider af sig selv.
Vi kan ikke altid gøre for, hvilke situationer vi står i, men vi kan gøre noget ved, hvordan vi håndterer dem.
For mig lyder det som om, du har opdaget nye sider af din egen personlighed ift hvilke værdier et parforholdet bør rumme for dig.

Jeg håber, der trods alt er kommet noget godt ud af situationen for jer alle.

Kærlig hilsen

Anna

Kære Peter
At kæmpe for sin familie.. Jeg står i samme situation.. Vi har prøvet det sidste stykke syntes, det gik bedre, men..
Jeg er meget trist lige nu - men ville lige sende dig en tanke.
Kh Dorthe

Hej Tikki
Læste lige dit indlæg fra i juli måned.
Det er præcis sådan jeg har det lige nu. og jeg kan ikke se lyset.. Jeg har mit arbejde men kan ikke fokusere og være den leder som der er brug for på jobbet.
Jeg ønsker ej heller at være sammen med en som ikke elsker mig, men føler bare heller ikke hun gav det en chance.
vores søn er kun 6½ år og det smadre mig indeni hver gang jeg aflevere ham..
hvor længe har du gået med din smerte? hvor lang tid siden er jeres brud?

Hvad stiller man op min mand gennem 86 år vil skilles Jeg vil ikke er knust, vred, bitter,græder kan ingenting føler mig total værdiløs og ikke elskelig. Opfører mig elendigt skælder ud og anklager , kræver, ønsker , håber. Vil ikke acceptere det. Har kendt ham i 98 år. Føler mig for gammel til at blive skilt. Magter ikke livet og kan ikke se noget lyspunkt.

Efter 65 år er sorgen omkring bruddet heldigvis overstået, men jeg tænker stadig dagligt over den tid jeg ikke fik med vores fællesbarn, fordi vi skulle dele er han blevet en dejlig voksen ung mand, så jeg burde ikke have denne nagende følelse af utilstrækkelighed, men det er måske fordi som du siger "tiden læger ikke alle sår".Mit råd er at tage følgende kloge ord til sig "This too shall pass". Det er meget nemmere med udfordringer som skilsmisse når man ved at problemerne og følelserne man har lige nu går over. Hvis man ikke kan finde ud af de kloge ord, så prøv terapi.

Veninder søges vejle Vejen : Pics. More pics: Veninder søges vejle Vejen.