Date sider Dragør
Date: 2017-02-21 23:49

Video: Date sider Dragør

Så jeg har lavet et nyt mønster som du får helt gratis når du tilmelder dig mit nyhedsbrev. Ikke nok med det så får du 9 udviklinger på dette mønster så du kan lave mønsteret om til mange andre modeller. Jeg glæder mig så meget til at det er helt klar. Du kan allerede nu tilmelde dig mit nyhedsbrev så får du helt automatisk det nye mønster når det er klar. Det kan gøres i højre side

Ledige Boliger til leje i København

De første solstråler har ramt Danmark, man kan mærke på vinden og lugten i luften at foråret står lige for døren. For mig er denne tid en af de mest magiske tider på året. Alt pibler frem, alt fra knopperne på kastanje træerne til folk som kommer ud af deres vinterhi. Det betyder også at man ser mere farve i gadebilledet. Der er noget med foråret og menneskers mod. Det er som om alle de mørke måneder har fået os til at hige efter farve og ikke mindst lys og det gør at de helt mørke farver må vige for de lidt mere vovede af slagsen, jeg er vild med det!

Måske du allerede har besluttet dig for at komme og besøge Vintage messen , Jeg kommer og ikke kun på besøg. Mere om det i næste uge hvor jeg også har en lille konkurrence.

Blog — How to do fashion

This jacket I made for the photo shoot of Stockholm. When Maria sew the jacket she tried it on and she has been used it ever since. This jacket I made for my vintage inspired world. However, you can use it in many ways and mix it as Maria does here, with a more casual style.

Mange ved nok ikke at Pia er kvinden som gjorde, at jeg i sin tid turde at springe ud! Springe ud som hvad tænker du nok. Pia viste mig at det ikke er så farligt at være feminin, farvestrålende og at turde at udtrykke sig gennem sit tøj. Hende og jeg har en fælles passion for vintage og smukt tøj og siden da er det blevet til mange timer, hvor snakken er faldet over det emne. Dette emne var også dét hele aftenen handlede om. For Pia har nemlig skrevet en bog om vintage.

The first two makes of this year it two tops. I really need tops, the first one is a t-shirt I will make in this amazing ISOLI from MeterMeter. The other one is made from a pattern I will release in the end of this month. It will be available as PDF and you can get it for free if you sing up for my newsletter.

Det første er en broche som denne. De er håndlavet I Letland af Malvine og alt hun laver med perler er jeg VILD med. se alle de smukke ting hun laver her.

Jeg håber du har lyst og mod på at få lavet dit eget mønster kartotek og lave din egen drømmegarderobe. Du fortjener det!

I love to play with my sewing patterns and make them work in other kinds of fabrics put in some lining or just and a new pattern piece so the style turn out different. For this style, I have made the pattern No. 9 Rønne in a wool. This style I previously only made in lightweight fabrics but for this jacket, I have used a wool and added lining. I have made the sleeves longer and more voluminous. I love the almost theatrical look and the green color of the fabric

Fantastisk villalejlighed beliggende i smuk pal 785 villa p 779 een af de mest eftertragtede adresser i Bagsv 785 rd med udsigt til s 798 en. Ejendommen ligger .

Date sider Dragør : Pics. More pics: Date sider Dragør.