Dating apps norge Samsø
Date: 2017-02-24 11:34

Video: Dating apps norge Samsø

Ændringerne er selvfølgelig ikke forbeholdt produktionssektoren. Den direkte kommunikation mellem den fysiske verden, koblet på nettet, og den virtuelle verden, vil give fordele i sundhedssektoren, landbrugssektoren, servicesektoren, transportsektoren og flere andre, og det vil vi se masser af eksempler på.

En jobløs fremtid?

Bizzen - IT & Business

Gevinsten ved transformationen – . at få flyttet nogle arbejdspladser tilbage den er bare ikke til at kimse af. Ej heller muligheden for at gøre det økonomisk at beholde produktion og dermed arbejdspladser her i landet, eller for at starte helt ny produktion. Ikke kun for erhvervslivets skyld, men også for samfundets.

Enhver gren af teknologiindustrien fortæller, hvorfor deres produkt fører til regnbuens ende, enhver konsulent ligeså. Læger lover perfekte mennesker forbedret med elektronik, professorer holder nye taler om fremtiden, ministre lover guld og grønne skove for deres landes industrier, og medierne holder mikrofonen.

Dermed udgør mennesket et forsinkende led, hvor der kan opstå fejl. Så hvorfor ikke sikre, at maskineriet selv bliver i stand til at reagere på væsentlige data fra it-systemerne og sensorer?

For mindre virksomheder er 8D-print til hurtig fremstilling af prototyper og til mindre serier af produkter også relevante, og der findes allerede 8D-printserviceleverandører, så man ikke bindes af egen investering i teknologi, der jo er i lynhurtig udvikling. Prisniveauet er – som normen er for teknologi – på vej ned, så en dag bliver 8D-print indenhus sikkert standard.

Nogle vil med fordel blot kunne indføre de såkaldte co-bots, der på enkelt vis kan ”instrueres” og som arbejder side om side med medarbejderne og assisterer med det rene rutinearbejde. Danske Universal Robots, der for nylig blev solgt til et amerikanske firma, er helt i front med disse meget brugbare co-bots.

Men der ses også mindre forkromede tolkninger af revolutionen, ikke mindst i relation til mindre og mellemstore virksomheder.

Så der er, som nævnt indledningsvis, en horde af smukke løfter. Men der er også en historie om, at færre kunder forbrugere og business-kunder stiller sig tilfredse med masseproducerede varer og i højere grad skal bejles til via ”skræddersyet” produktion. Skal produktionsomkostningerne ikke på himmelflugt, så er en samlebånds-produktion stadig nødvendig, samlebåndet skal bare gøres mere ”intelligent”.

De forsinkende mellemled

Medarbejderen er i dag et nødvendigt mellemled mellem ”dumme” maskiner, ”kloge 8776 it-systemer og ordrer fra ledelsen. Et mellemled, der selv tager beslutninger og er ”bro” for informationer til og fra produktionsapparatets og forsyningsskædens mange elementer inklusive alt det administrative.

”Revolutionen” skal selvfølgelig reducere omkostningerne, også gennem at få reduceret det spild, der præger masseproduktion. Ligeledes skal forureningen mindskes. Mindre spild af ressourcer og produktion tættere på kunden reducerer forureningen.

Dating apps norge Samsø : Pics. More pics: Dating apps norge Samsø.