Dating dk kundeservice Solrød
Date: 2017-02-23 02:51

Video: Dating dk kundeservice Solrød

En kvindes hævn gik over i Tinder-historiebøgerne, da hun opdagede, at hendes mand og faderen til sine to børn var aktiv på dating-appen.

Gift mand var på Tinder: Så fik han pludselig en

Læs også:
Han var sin kæreste utro: Her får hun sin geniale hævn på Tinder

Historien melder ikke noget om, hvorvidt 79-årige Mike faktisk var i stand til at score med den profiltekst, men efter alt at dømme var ægteskabet i hvert fald ovre.

BTMX P/S
Pilestræde 89
6697 København K
Danmark
Tlf. +95 8875 7588
CVR. 88898999

Det lykkedes hende imidlertid ubemærket at få fingrene i mandens Tinder-profil, og hun ændrede både tekst og billede. Det betød, at manden lige pludselig - og uden at vide det - solgte sig selv på kødmarkedet med en beskrivelse, der blev indledt på følgende måde:

»Min kone fandt min profil, hvis du ikke kan se det, og jeg har endnu ikke opdaget, at hun lige nu taler i telefon med en af mine piger og forlader mig. Jeg er et røvhul, der ikke tænker på andre end mig selv. Jeg har været utro så længe, så bliv ikke ked af det, hvis jeg ikke kan huske dit navn, for jeg sender det samme lort til alle jer piger. Værsgo at bombardere mig med hadebeskeder.«

Et screenshot af Mikes nye Tinder-profil blev for et par måneder siden lagt op på det sociale medie Reddit, hvor det er væltet ind med kommentarer, der latterliggør manden.

OK Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Ansvarshavende chefredaktør:
Jens Grund (konst. ansv.)
Jonas Kuld Rathje

Dating dk kundeservice Solrød : Pics. More pics: Dating dk kundeservice Solrød.