Dating regler Skanderborg
Date: 2017-02-21 10:13

Video: Dating regler Skanderborg

Uanset hvilken digital platform du bruger kan det give ny forretning. På dette møde åbner vi døren på klem for, hvordan du kan komme i gang med overblik, grundlæggende beslutninger samt at forstå mulighederne for at skabe ny vækst i din virksomhed gennem sociale medier og -teknologier.

-voksne 23-65

Dette 7-dages workshopforløb er for små og mellemstore virksomheder, som savner værktøjer og en handlingsplan, der kan bidrage til et bedre salg online. Forløbet er gratis - begrænset antal pladser!

Kvinde søger kæreste til dating - li

Leverer din virksomhed manuelle serviceydelser og oplevelser til kunderne – altså ydelser som primært er baseret på arbejdskraft? Så kan du på dette inspirationsmøde få indsigt i metoder til at udvikle dine ydelser og forretningsmodel.

Arrangementer | ErhvervSkanderborg

Kom til gratis iværksættercafé og få svar på det, som mange iværksættere tumler med, når den gode idé skal blive til god forretning. Vores rådgiverpanel sidder klar til at hjælpe dig.

Nye regler for behandling af persondata er på vej. Det er afgørende at have styr på data, hvis du vil undgå bøder og at din virksomhed mister kunder. Bliv klogere på, hvordan du skal forholde dig til de nye regler. Arr. er en del af Internet Week DK.

Nogle ledere lykkes tilsyneladende meget bedre end andre, selv om de bruger de samme ledelsesredskaber. Hvorfor? Forskning fra den positive ledelsespsykologi kan give dig svaret. Kom og få . værktøjer til at arbejde med dit positive lederskab og din arbejdsplads’ kultur.

Livsstrategier er billetten til livsglæde, mening, udvikling og flow! Så hvilke strategier kan du tage i brug for at få det gode liv? Bliv klogere på, om du har strategier der (ubevidst) bremser dit liv – og hvordan du ændrer dette.

Kom og få en oplevelse af den moderne tilgang til salg, og få indsigt i den menneskelige beslutningsproces og hvordan du indretter dit salgsarbejde derefter.

Har du oplevet, at forhandlinger fik et helt andet forløb og resultat, end du havde forventet, da de startede? Og var det nu det mon det bedst mulige resultat, du opnåede? Kom og få input il, hvordan du håndterer forhandlinger og opnår det bedste slutresultat.

Skal du med til arrangementet om udvikling af servicevirksomheder, har du her mulighed for at bestille lækker aftensmad inden arrangementet går i gang.