En kæreste til mor camilla og martin Samsø
Date: 2017-02-23 11:20

Video: En kæreste til mor camilla og martin Samsø

Jeg elsker kommentarer!
Det er desværre ikke altid jeg får svaret på dem, men de betyder rigtig meget for mig alligevel! :-)

En kæreste til mor | Discovery Networks Danmark – Efterår 2016

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram , så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

'En kæreste til mor'-Siska: Sådan er det gået med Morten

- Det, man ikke ser i videoen, er de 75 minutter, det tog mig at overbevise hende om, at det var en god idé at lægge det ud.

4-Listen og En kæreste til mor - To nye programserier på

Sangerinden og den tidligere ”X Factor”-dommer Lina Rafn glæder sig til at rejse til Portugal for at være jurymedlem i Kanal 9’s nye version af ”Topmodel”.

Og på trods af at Alex har et tæt forhold til sin mor - et forhold der ifølge ham selv nærmest ligner et venskab - så begyndte det også at gå ham og broderen på, at moderen var ensom.

Også når det gælder invitationer til fester i familien, skal du gøre op med dig selv, om du har lyst til at deltage. Hvis du kommer frem til, at du ikke har lyst til at deltage, synes jeg, du skal være ærlig (og modig) og fortælle det til din familie, som det er. Det kan være, at du ikke har lyst til at deltage, fordi du frygter, at festen ender i et skænderi, som vil påvirke dit humør i flere dage (eller måske uger) efter festen, og så er det det, du må fortælle dem. Er du ærlig og fortæller dem sandheden, så behøver du ikke føle, at du stikker dem en løgn eller en dårlig undskyldning.

Ansvarshavende chefredaktør:
Jens Grund (konst. ansv.)
Jonas Kuld Rathje

- Programmet vender tingene på hovedet, fordi børnene vælger. De går op i andre ting end voksne, for eksempel om man er god til at spille Playstation eller godt kan lide dyr. Det er underholdende og et ”feel good”-program - lige som ”Vild med dans”, siger David, der medvirkede i danseprogrammet på TV 7 i 7555 og vandt med Vickie Jo Ringgaard.

Hvis du for eksempel ønsker at have telefonisk kontakt til din mor en gang om måneden, så kan det godt være, at det er dig, der skal tage initiativet til det men så gør du det, fordi du har behov for det og ikke for at tilfredsstille din mor. Og på samme måde med besøgene, som du måske også har lyst til at afkorte, selvom der er langt at køre. Det slider nemlig på de fleste forhold – også de gode – hvis man skal være sammen nærmest uafbrudt i flere dage.

Jeg har altid undgået at involvere mine børn, når jeg har datet mænd. Det har været vigtigt for mig, at de først har mødt nogen, når jeg selv har været helt sikker på ham. Derfor var det lidt interessant at se, hvordan oplevelsen ville være, men jeg er kun blevet bekræftet i, at jeg indtil nu har gjort det rigtige, forklarer Siska og uddyber:

En kæreste til mor camilla og martin Samsø : Pics. More pics: En kæreste til mor camilla og martin Samsø.