Find venner i hay day Vallensbæk
Date: 2017-02-21 12:08

Video: Find venner i hay day Vallensbæk

Stavenes Ridder - DIN FANTASIFULDE BEVIDSTHED - Stavridderens hår er fyldt af visioner. Også vi kan være fulde af idéer, være hurtige til at opfange - men med alt det der farer igennem os - også imens vi lytter til andre, kan vi indimellem godt misse tråden. Kniber det med tålmodigheden, så prøv at flytte fokus til dit åndedræt. Hav dine planer helt klare, før du viser dem frem - så bliver det lettere at føre dine beslutninger ud i livet. Tag dit hjerte med på råd – det skaber helhed.

Spisebord med karakter - 23 moderne middagsborde

Apex bordet er i virkeligheden lavet af honeycomb paneler, som efterfølgende har fået en holdbar overfladelaminering. Dermed er bordet holdbart, samtidig med at det let kan flyttes rundt og rengøres.

Studentergaver til ham – Gave inspiration til studenten her

68 Døden - LIVET KAN BÆRE - De røde bloddråber og de smukke svanefjer er udtryk for de sårbare øjeblikke livet kan bringe os - de er som sommerregnen der gennembløder jorden. Er vi i gang med at runde en tid eller en livsfase, som aldrig vender tilbage - eller står vi midt i sårbare skift, viser Døden både, at vi ikke kan forcere, og at positive forandringer ofte er nærmere, end vi tror. Som det nøgne træ, der bærer det nye liv i sig, vil noget nyt vokse naturligt frem og være umuligt at overse. Når hjerter rejser i kærlighedens navn ifører sjælen sig svanevinger – selv dødens grænse kan krydses. Kærlige tanker og bønner finder frem til dem vi elsker - og til den elskede, vi kan længes efter at møde. En tid hvor livet vokser frem - og vil bære frugt, når tiden er inde.

Tidens Møbler - Decorate Shop

Der er netop udgivet en fin lille film fra TV Smil, hvor de fortæller om kunstforløbet på KARAVANA, som FO-Aarhus leverer folkeoplysningstimer t . læs mere

Sværdenes Es - EN NY VEJ ÅBNER SIG - Øjets mange perler er de små indsigter, som vi samler os på vores livsvej. Det er også dem, der giver os mod til at vælge nye veje. Spekulerer du for meget, kan hvile og praktiske gøremål skabe modvægt - klare tanker vil opstå, og intuitionen får mulighed for at snakke med. Generelt en tid hvor livet kan vise vejen, og hvor det hurtigt viser sig, om dine beslutninger holder.

En værtindegave gives typisk som tak for en middagsinvitation, for at sætte pris på værtindens arbejde inden gæsternes ankomst. Værtindegaver er oftest bare en lille ting, så gaverne skal helst ikke være særlig dyre. Vi har givet nogle bud på forskellige ideer til en værtindegave og kategoriseret dem. Gaverne koster typisk fra 55 til 755 kr. 

8 Sværd - DU VOKSER INDENI - Frugten er moden. Fylder gamle følelser - fx skyld, samvittighedsnag, mistro, tvivl om eget værd for meget, kan det være svært at se værdien af det gode, vi skaber. Frugter udvikles og trives bedst i sol - kærlighed, tillid og tilgivelse - til sig selv, andre, er den sol. Lige nu vokser og modnes frugtbare følelser i dig - er de skjulte, vil de snart blive synlige.

8 Skjolde - DET GODE RÅD FINDES I DIG - Tre indre rådgivere – måske urgamle instinkter, vejleder dig i livets processer. Du kan opleve dem i aktion, når du står i en usikker situation og så lige pludselig ved hvad du skal gøre. Det sker uventet – undertiden når du er ved at give op. Lige nu er der gode muligheder for samarbejde og uventede løsninger - også nu noget kan blive skilt ad - på sigt er det til alles bedste - så hav tillid, selv når det synes svært. Nye evner kan vokse frem, og din spiritualitet bliver mere synlig.

5 Bægre - TILLID ER EN GAVE - Følelser er som rindende vand, du kan ikke hindre det i at løbe og skifte. Tillid til livet og andre overvinder frygt. Din tillid er en givende følelse, måske en medfødt gave, som det er godt at være bevidst om at holde fast i. Den lyser op som stjernen på kortet.

House Doctor Form er et flot og moderne spisebord i gode materialer, som passer perfekt ind i det rustikt indrettede hjem med rå materialer og højt til loftet. Det er lavet af et sortlakeret stel og en bordplade af mangotræ, som har fået en lakering for at kunne modstå snavs, men også for at få det til at fremstå skinnende.

Find venner i hay day Vallensbæk : Pics. More pics: Find venner i hay day Vallensbæk.