Find venner snapchat Albertslund
Date: 2017-02-23 06:51

- Man skal ikke skrive grimt om andre eller lægge billeder op af andre. Man skal ikke gøre nogen personer kede af det, siger Nikolaj Hansen, ser også går i på Sengeløse Skole.

Nyheder om økonomi, politik, penge og erhverv fra Finans

- Man ved ikke, hvordan folk mener det, de skriver, og folk kan blive rigtig såret og kede af det, siger Tomine, der bakkes op af flere andre fra klassen.

Os med ana må stå sammen. - Gæstebog

Hackere kan forsøge at plante og sprede virus via de sociale medier. Hackere kan eksempelvis forsøge at lokke brugerne til at downloade et program ved at udgive sig for at være en hemmelig beundrer, hvis navn afsløres, når programmet er installeret. I stedet for et navn får man en virus på sin pc.

Gimle Magasin #9 by Gimle - issuu

Generelt gælder det for brugen af sociale medier, at man skal bruge sin sunde fornuft og agere på samme måde på nettet, som man gør alle andre steder.

Alligevel har eleverne en klar holdning til, hvordan man skal opføre sig på sociale medier som Facebook, Instagram og Snapchat.

På mediernes sider med privatindstillinger har du mulighed for at angive, hvilke oplysninger om dig du ønsker at dele og med hvem. I øvrigt er det vigtigt at overveje, hvem du bliver ’venner’ med. Jo flere du ukritisk accepterer som venner, jo flere har mulighed for at misbruge det, som du lægger ud.

Finans Briefing er den skarpeste efterretningskanal for travle og ambitiøse danskere. Døgnet rundt arbejder vore journalister i flere tidszoner på at indsamle indsigt, som gør dit liv lettere.

- Vi har snakket om, hvordan man opfører sig pænt, og hvad det er, man kan lave der, siger Celina, som bakkes op af klassekammeraten Gustav.

Medierne har givet nye og spændende muligheder for at dele information og kommunikere med hinanden, men rummer også risiko for misbrug.

I dag er hun i Tivoli sammen med resten af  for at være med til en konference, der skal hjælpe hende og skolebørn til at stoppe digital mobning.