Jeg savner en kæreste Læsø
Date: 2017-04-17 05:53

Video: Jeg savner en kæreste Læsø

|Procent|76/58/7565 68:56 Det jeg mest savner ved at have en kæreste er have en at putte med på sådan en kedelig søndag. Og så det at man ikke skal ud og score eller hive fat i alle ekserne når man får lyst til sex }

Savner at få slikket fisse

Som du beskriver det, så er din problematik faktisk meget klar. Jeg citerer lige dig selv: 8775 Jeg tror også, at jeg har denne her ide om, at når jeg fik en kæreste, så ville vi ses ofte, og måske flytte sammen indenfor et halvt år. 8776

SAVNER

hehe jeg ville også gerne have en lille kat eller en hund hvis ikke jeg havde min kæreste et par dage om ugen hos mig (hehe lyder som om han er et kæledyr :shy: Hehe)

Jeg savner en kæreste!!

|Cawdy|76/58/7565 68:87 Have en kæreste - fast regelmæssig elskov, en at komme hjem og falde i søvn med og vågne op med. Generelt tosomheden, en at lave mad med/til derhjemme.

Har du snakket med dine venner om nogle af de her ting? Ens venner kan nogle gange komme med rigtig gode råd, fordi de kender én så godt. Så måske det var noget, du kunne prøve at snakke med en af dine venner om? Måske han har prøvet at føle præcis det samme, som du føler nu.

Det lyder måske hårdt at sige det sådan og jeg ønsker ikke, at tvinge ham til at gøre noget mere for mig i sengen, når han ikke har lyst til det, for det er jo i bund og grund det, der handler om, for havde han meget lyst til at slikke mig, røre mig mellem benene, så havde han vel også gjort det..måske er han usikker på, om han egentlig gør det godt nok, for jeg er jo meget åben og erfaren, det siger han også selv og han har haft en periode, hvor han spugte mig, om det nu var godt nok og jeg har altid sagt ja. men nu "burde" han vel være mere sikker eller hvad! eller er han ikke, sidenhen han kommer spå hurtigt oppe i mig.

Min eks kæreste og jeg gik fra for cirka 8 måneder siden. ( han valgte at gøre det forbi). Den første måned har vi holdt kontakten, men pga. jeg ikke kunne klare det valgte vi at cutte kontakten helt.

Det handler om at turde og have mod til at springe ud i det, forklarer Connie Kragelund.
Hver gang du siger, 8775 Duer ikke, næste 8776 , spørg så dig selv, hvad er det, der ikke duer? Er det reelt eller er det, fordi jeg ikke tør involvere mig eller tør være åben over for de muligheder, der er lige nu og her?

nej, der er vist ikke mere jeg kan gøre, for at få min kæreste til at slikke mig. men jeg vil nu alligevel samle mig mod, til at snakke med ham om det. Jeg vil bruge den positivbe indgangsvinkel, således, at jeg vil starte med at spørge ham direkte, om der er noget jeg kan gøre, for at han får mere lyst til at slikke mig...!

Jeg fandt min nuværende kæreste lidt tid efter, mig og min 'rebound' fyr gik hver til sit, og begge to har formået at få mine tanker lidt væk (ikke helt, men i hvert fald lidt) fra min eks. Men det har desværre kun været for en periode, så er han lige pludselig i mine tanker igen hele tiden. Jeg har troet, at det ville gå væk med tiden, og at jeg ville tænke mindre og mindre på ham, og også tænkt at selvfølgelig vil han altid være i mine tanker. Han var jo min første kæreste.

Jeg savner en kæreste Læsø : Pics. More pics: Jeg savner en kæreste Læsø.