Kunsten at finde en kæreste Aarhus
Date: 2017-02-22 17:34

Video: Kunsten at finde en kæreste Aarhus

Denne lille bog giver i koncentreret og overskuelig form et overblik over hovedtemaet i coaching med dets evige aktualitet: Hvordan taler jeg således, at mine ord befrier – ikke kun fokuspersonen, men også mig selv? Enhver follower af Reinhard Stelter må føle, at den er kærkommen.
- Ole Fogh Kirkeby, professor i ledelsesfilosofi på CBS

Horsens Gymnasium - Vi gør din verden større

Ole Grünbaum: Bar røv i 65'erne: dengang verden stod på skrå, eller osse var det mig der var skæv. People’s Press, 7556

Lidt om mig... • Slagt en hellig ko

Efterlyser et link til en opskrift på en trækhund, som jeg mener jeg har set på din blog. Det er en skøn hund syet i stof til at holde trækvinde fra døren eller vinduet. Håber du kan hjælpe mig med at finde opskriften.
Kh Birthe

Information fra Statens Kunstfond:

Jeg har købt mit eget domæne. På det har jeg installeret WordPress (som kan hentes helt og aldeles gratis) og anvender nu det, som styresystem for min weblog. Der findes mange andre muligheder også, men WP er vældig effektivt udbygget med mange tilføjelser, plugins og andre små finesser.

Hej igen.
Jamen det er helt i orden, det er bare mig der har så lidt forstand på 8775 lortet 8776 ups. Jeg anvender Blogger, det der er vist som model når man starter med en blog.
Tak.
Venlisgt Jette

Hei Liselotte.
Det er en utrolig inspirerende blogg du har -for både øyet og sjelen.
Nydelige bilder og det du skriver er morsomt og gir rom for ettertanker.
Det var veldig spesielt å se bilder fra Aalborg, det var 8775 vår by 8776 som jeg har mange gode minner fra.

Hej Liselotte
Vil bare lige sige: det er en rigtig dejlig webblog du har, jeg syntes det er hyggeligt at følge lidt med i din verden og de fine ting du laver.
Forsat dejlig søndag
V. H.
Fru Andersen

Jeg har ikke læst ALLE kommentarerne, så måske er det skrevet, men Kvik var/er ikke en dansk-svensk-gårdhund, det burde han have været, men han er en terrier han mangler knækket på næsen ) Bare fordi det btyder jo ikke noget i helheden.

Talen, samtalen, fort 785 llingen skal jo ramme dem – og ikke handle kun om dig. Publikum skal opleve noget, og derved reagere p 779 dig som taler. Du kan ikke blive respektabel, fordi du g 798 r noget. Du kan f 779 respekt af publikum. Du kan ikke bede om det. Du m 779 yde noget, der r 798 r dem, s 779 de giver dig det.

89 år gammel skulle jeg blive før nogle på en enkel og tydelig måde kunne finde ud af at forklare, hvordan f.. man steger en kylling ordentligt i ovnen! Hvad blev der af hjemkundskab i 95 8767 erne? Jo øøh, vi lærte at koge pennepasta, fordi det er lettere end spaghetti, og så med kødsovs godt med kulør i. Mine forældre? Jaa de gjorde ligesom 85 % af befolkningen gav kyllingen tæsk i ovnen på 775 gr. knas knas.

Kunsten at finde en kæreste Aarhus : Pics. More pics: Kunsten at finde en kæreste Aarhus.