Nett dating for gifte Varde
Date: 2017-02-20 20:46

Jag är några år över 75 och bor i Göteborg. Är inne i en väldigt tråkig period nu för vintern har totalt besegrat mig och jag går till jobbet och hem igen och tillbaka och inget där mellan känns det som. Läser böcker och spelar tvspel och längtar efter värme bara.
Går förstås ut och dricker öl ibland och älskar att bara hänga på en krog med några fina vänner och prata bort kvällarna, men det är nästan för kallt för det nu.

Brevvänner. - Sandra Beijer - Metro Mode

berätta gärna för mig om dig själv, ditt drömhem, din första kärlek, hur du önskar att din sommar kommer bli detta år, vad som helst.

Trygg dating

Hej! /Emelie 68 år.
Jag är hon som oftast längtar, efter honom, henne, festivalen, konserten eller ibland bara efter att få komma bort. Älskar att planera drömresor, åka tåg och skriva förstås, vilket jag gör nästan jämt, även om det kanske sällan rört sig om brev för min del.
Jag tar studenten till sommaren och flyttar till London i höst.
Kanske kan jag vara lite blyg och försiktig ibland men jag har lärt mig genom åren att man kommer längre på att våga ta risker, våga satsa på det man vill och vara ärlig mot sig själv.
För övrigt älskar jag livemusik, te, kjolar, litervis med vin, vackra män och går dessutom i strumpbyxor nästan jämt.
Kram!

-Basta Dejting

Jag är lite knäpp, väldigt snäll och har dålig humor. På vardagarna lär jag mig mönsterkonstruktion, samt dreglar över snygga kläder i modetidningar. Kläder är helt enkelt mitt största intresse och hobby.

Hej.
Mitt namn är Aina och det är nästan alltid ett bra sätt att starta en konversation med, eftersom Aina är slag för polis och att folks ansiktsuttryck när jag presenterar mig därför i många situationer kan bli väldigt oslagbara.

Jag heter Agnes och fyller 76 i år. Jag tycker om havet, Håkan Hellström och att ha killkompisar utan några sexuella intentioner.

Jag gillar julen, mörkhåriga pojkar, choklad, vaniljglass, tv-serier, dricka öl och dansa och allt som är mysigt.
Analyserar och tänker oftast alldeles för mycket.
Skriv till mig om jag låter fin, flicka som pojke spelar absolut ingen roll!

Så jag har bott i Australien senaste 65 månaderna, Melbourne. Kommer hem till den svenska sommaren i Juni. Fotograferar, skriver och ritar fula gubbar alldeles för ofta. Älskar natten, sover gärna bort dagen. Blir nervös i snygga människor sällskap och spiller mina drinkar.

Snart kommer min sista dag i gymnasiet, och i juni får jag äntligen den vita mössan, som man väntat.
Att skriva har jag alltid tyckt om, men eftersom skolan tagit upp mer och mer av min tid så har det inte blivit av på en längre tid. Saknar någon att tala med om världens vidunder, löjligheter och obesvarade frågor. Allmänt svammel är också kul.

Jag heter YoXx, och jag gillar inte ålder.
Jag älskar att spela teater och är så pass gammal att jag går på gymnasiet.
Utöver teater så älskar jag att sticka och virka.
Prata med människor, läsa och skriva
Att dricka alkoholfria drycker älskar jag också som den nykterist jag är.

Nett dating for gifte Varde : Pics. More pics: Nett dating for gifte Varde.