På date Høje-Taastrup
Date: 2017-02-20 16:51

Film på smartphone og tablet
Hent Filmstribens app og se film på din smartphone eller din tablet når du vil og hvor du vil.

Daniel, Mand, 22 | Høje-Taastrup, Danmark | Badoo

Børnene i Høje-Taastrup Kommunes børnehaver skal i år skifte legepladsen ud med skolegården allerede til april. Det er en måned tidligere end hidtil.

Quality Hotel Høje Taastrup - risskov

Er fagprofessionel d 798 mmekraft knyttet til den enkelte l 785 rer? Eller kan forvaltningen styre l 785 rerens professionelle d 798 mmekraft med New Public Management? Repr 785 sentanter fra KL, DLF, BUPL og en forvaltning kunne ikke blive enige p 779 en konference i g 779 r.

Høje-Taastrup indfører 'april-børn'

Hvis du vil modtage et mere personligt nyhedsbrev med de emner og fag, der interesserer dig, kan du oprette en brugerprofil. Med en brugerprofil kan du også kommentere artikler og skrive debatindlæg.

Der er 65 folkeskoler og et 65. klassecenter i Høje Taastrup
Siden 7559 er skiftet fra daginstitution til sfo og fra sfo til klub foregået 6. maj.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

MidtVestjysk H& D-caf 788 : H& D-udeliv omkring b 779 lpladsen og stiftende generalforsamling af Den faglige forening H& D-MidtVestjylland

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på . Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve .

"Vi er altså meget langt fra en aftale og lur mig, om ikke nogle af
politikerne trækker i land, når mulighederne er blevet undersøgt" siger hun til og understreger, at hun endnu ikke har været indkaldt til et eneste møde om en lokalaftale på lærernes arbejdstid.

"Det er et projekt, som vi gerne vil prioritere og som koster en del i drift. Vi er blevet præsenteret for forskellige muligheder for at hente nogle af pengene ind, og der var aprilstart en af de muligheder, der lød fornuftige", siger Kurt Scheelsbeck.

På date Høje-Taastrup : Pics. More pics: På date Høje-Taastrup.