På date med en engel resume Gentofte
Date: 2017-02-25 11:15

Video: På date med en engel resume Gentofte

Slut rejsen af på den uspolerede ø, Koh Chang eller i den kongelige ferieby Hua Hin. Her kommer du helt ned i gear. Den perfekte afslutning på et utal af oplevelser.

TV3

Har du brug for hjælp til en ordre eller til valg af golfudstyr? Så må du endelige ikke tøve med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe, uanset hvilket spørgsmål du skulle have. Hos har alle spørgsmål relevans og derfor lever vi efter filosofien om, at der ikke findes dumme spørgsmål, derimod kun dumme svar. Hvis ikke vi har et svar, til hvad det nu kunne være på stående fod, bestræber vi os altid på at undersøge spørgsmålet til bunds og derefter give et kvalificeret svar.

Golfudstyr - Køb golfudstyr på Greenen's Online Golfshop

Chokoladekage er og bliver en klassiker. Her på siden finder du vores bedste opskrifter på chokoladekage - en af vores absolut yndlingsdesserter på redaktionen. Vi har samlet alle chokoladekageopskrifter fra vores arkiv, så du nemt kan finde lige præcis den opskrift på chokoladekage, du er på udkig efter!

Tag på rundrejse til Thailand med Bravo Tours!

Vores destinationschef i Afrika. Fynbo, farvehandler og farverig fortæller, der har boet i Mombasa siden 6998. Som globetrotter og naturelsker har han erhvervet den viden og indsigt, der får ham til at arrangere spændende safarier og rundrejser i Afrika. Glæd dig til at møde ”Kenya-Claus”, der medrivende præsenterer sit andet hjemland.

Sidst, men ikke mindst: Nyd et herligt badeliv ved Hua Hins vidunderlige strande, hvor I kan nyde nogle afslappende dage efter mange, spændende oplevelser.

Ansvarshavende chefredaktør:
Jens Grund (konst. ansv.)
Jonas Kuld Rathje

P 779 bruger vi cookies for at give dig den bedste oplevelse af vores hjemmeside. Hvis du klikker videre p 779 siden, accepterer du vores brug af cookies. L 785 s mere

Tag hele familien med til Thailand og oplev nye sider af dette fantastiske rejseland.
Rundrejsen er tilrettelagt med oplevelser for både børn og voksne. Sejl på Bangkoks floder. Besøg en bjergstamme. Oplev en lokal skole, gyldne templer, togture i natten og et dansk mejeri.
Besøg også et junglemarked, og mor dig over et pudsigt gadekøkken, hvor stegte grøntsager flyver gennem luften.

Vi kommer tæt på det lokale liv, templer og et lille stykke Kina. Thailand har et utal af facetter. Glæd dig også til at besøge natmarkedet, spis på et af de lokale gadekøkkener og mærk det ægte Thailand på allertætteste hold. Rejsen tager os med på de smukkeste bjergveje med nogle af de mest betagende udsigter, som Thailand har at byde på.

Det er en rejse fyldt med oplevelser og ekspertviden, du ikke kan læse om i en bog eller søge dig til. Det er oplevelser, du kun kan få, fordi vores rejseledere bor ude i verden og kender rejsen bedre end deres egen bukselomme.

På date med en engel resume Gentofte : Pics. More pics: På date med en engel resume Gentofte.