Russisk dating side Faaborg-Midtfyn
Date: 2017-02-24 04:37

Video: Russisk dating side Faaborg-Midtfyn

På blot tre uger har Østjyllands Politi fået indleveret ikke mindre end 69 maskinpistoler og håndgranater, 57 pistoler og revolvere, 65 jagtvåben, 89 knive og en stor mængde ammunition og sprængstoffer.

20121116_dk_nationaldenmark - Documents

Sydø stjyllands Politi beder indtræ ngende borgerne i Fredericia om hjæ lp til at finde en 68-å rig mand, der har væ ret væ k siden lø rdag eftermiddag.

20121116_dk_nationaldenmark by metro denmark - issuu

En politiassistent fra Københavns Politi er nu tiltalt for at misbruge sin stilling til at søge oplysninger i både kriminal- og cpr-registret og sagen mod ham begyndte i dag i Københavns Byret. Manden nægter sig skyldig.

African Dating

Prins Henriks 66-årige gravhund Evita bed i pinsen en livgarder ved Fredensborg Slot i benet, og nu mener flere politikere, at hunden bør aflives. Det skriver .

Kroatiske krigsveteraner med posttraumatisk stress-syndrom har nu Højesterets ord for, at cannabis dulmer nerverne.

Retten har netop frikendt en mand for at dyrke marihuana i byen Virovitica, godt 655 km nord for hovedstaden Zagreb. Dommeren begrundede sin beslutning med, at manden simpelthen får det bedre af at ryge marihuana.

Danskerne betaler hvert år tusindvis af kroner mere, end de behøver, for at sende deres bil på værksted. Det fastslår Konkurrencestyrelsen i dette års konkurrenceredegørelse, som dagbladet Børsen har fået indblik i.

At smugle narkotika i bagagen er et gammelkendt trick. Men en kvinde, som skulle flyve fra Chile til Spanien, gik skridtet videre.

Ifølge det chilenske politi havde den 76-årige kvinde ikke blot forsøgt at skjule kokain i tasken - hendes kuffert var rent faktisk lavet af kokain.

Den 77-årige skuespiller, David Carradine, er død.

Skuespilleren, der blandt andet er kendt fra filmene "Kung Fu" og "Kill Bill", blev fundet i sit hotelværelse i den thailandske hovedstad Bangkok, hvor han havde hængt sig selv.

Folkeafstemningen om ligestilling til tronen i kongehuset handler om alt andet end ligestilling til tronen i kongehuset.

Det er i hvert fald blevet resultatet, viser den seneste tids debat.

En 59-årig mand, som er særdeles velkendt af politiet i Nordjylland, blev tirsdag standset af politiet og fik sin bil konfiskeret. Det fik ham til at true betjentene på livet.

Russisk dating side Faaborg-Midtfyn : Pics. More pics: Russisk dating side Faaborg-Midtfyn.