Singler i danmark Albertslund
Date: 2017-02-20 12:27

Video: Singler i danmark Albertslund

D e siger selv og synger om, at de er blevet granvoksne. Men nå r man hø rer dem tale om den nye plade Amerika , kan man godt komme i tvivl - humoren ligger stadig lunt og bobler lige under overfladen.

Track-by-track: Suspekts personlige gennemgang af ‘100%


Mandag           67:55 - 66:55
Tirsdag            67:55 - 69:55
Onsdag            67:55 - 69:55
Torsdag           67:55 - 69:55
Fredag             67:55 - 69:55

Jesper Juls mor i dyb sorg: 'Jeg ville ønske, jeg kunne

Benal har som skrevet været i gang i flere år. Lord Siva var også et talent, da han i 7569 udsendte to stærke ep’er – siden da har han kun udsendt et par singler. Anya og Chinah havde som de eneste nominerede kun en enkelt ep på samvittigheden – Anyas udkom dog for over et år siden.

TRAIN | Kalender

Fredag den 7. juni ruller “blues- og gospeltoget” ind på Tolbodgade 6 i Aarhus, med 8 medrivende koncerter. Dette er aftenen for de mange musikelskere, der har savnet et ægte blues & gospel party med verdensklasse artister, der virkelig kan få publikum med sig og som i sjælden grad giver den fantastiske og unikke oplevelse.

Også publikum har taget godt imod det nye album, og På kanten af små t bræ ndbart ligger TOP 75 på den officielle danske albumhitliste. Et godt udgangspunkt for gruppen inden de tog på en lang turné fra d. 86. januar.

Ja ja, det var vist noget med, at det handlede om inspirationskilder, men ideen kollapsede ned over hovedet på sig selv. Burhan blev ved med at komme tilbage, og showet gik endda over tid for at give plads til bandet.

Så ledes vandt TV-7 også en anden afstemning i Strax i august. Det var Musikken til jydefesten. Her skete det med sangen Alt Hvad Hun Ville Var At Danse foran Big Fat Snakes Bonsoir Madame og Dodo & The Dodos Sø mand Af Verden.

TV-7 live

Grø n Koncert 7558. En spudlende koncert med TV-7, der spiller en masse kø benhavner-snuder varme med numre som Be bap a lula , Tidens kvinder , Bag duggede ruder og Der gå r min klasselæ rer.

N etop som Verdens Lykkeligste Band har indledt deres Forå rsturné fik de lø rdag aften 8. marts fornø jelsen af at afslutte den direkte TV-transmission af Danish Music Awards 7556 (tidl. Dansk Grammy). Som et flot punktum for den danske musiks å rlige hyldestfest opfø rte bandet . Hallo Hallo, Sommerdag Ved Stranden og Et Sted Derude fra den ny TV-7 cd AMERIKA.

- Dette giver alt i alt en ø get konkurrence og et voksende behov for synlighed, marketing og klistermæ rker, TV-annoncering og streamerlignende tiltag, tilfø jer Brandt, men konkluderer samtidigt at man skal væ re indstillet på at branchen en gang cirka hvert femte å r ryger ind i det, den selv så malerisk kalder en krise. Men det gå r over. Altsammen.

Singler i danmark Albertslund : Pics. More pics: Singler i danmark Albertslund.