Slette dating dk profil Sorø
Date: 2017-02-19 23:10

Når du har indtastet den tilsendte kode, er din profil slettet 🙂 Tillykke, du har du nu gennemført guiden og din profil er væk 🙂 Så enkelt kan det gøres 🙂

[løst] vil gerne slettes derinde men hvordan

Du starter med at klikke på 8775 Min Profil 8776 - 8775 Status 8776 - 8775 Profilstatus 8776 ..
Her efter klikker du på Nedlæg / ændre profil.

Dating på - Single? Så find date og kæreste

Pr 798 v Trustpilots v 785 rkt 798 jer til at indsamle anmeldelser. Du kan starte med at invitere dine seneste kunder gennem vores Kickstart service. Og husk, det er helt gratis at besvare anmeldelser som virksomhed. L 785 s mere.

Hvordan sletter jeg min profil? - FAQ

Vi boede kun 855m. fra hinanden - men vi mødtes på . Jeg inviterede Kim på en date - og fremtiden vil bringe både bryllup og familieforøgelse.

det er lidt af en pengemaskine de har kørene der . gratis er vist en kraftig overfortolken i deres reklamer det virker som om de låser profil når du ikke betaler ved kasse 6

Meen til dem der påstår scor er en pengemaskine, den må i altså længere ud på landet med, du kan læse post, være med i chat osv. uden at betale for noget, det er mere end hvad du kan på så mange andre datingsider.

Ved sletning fjernes alle data inklusiv købte produkter. Data kan ikke genskabes. Bemærk, at der kan gå op til 79 timer til den slettede profil forsvinder helt fra .
 

***fjernet*** er jo blot en del af sexindustrien som udnytter folks håb, og ovenikøbet deres nøgenbilleder for en høj pris.
At det skal være så svært at slette sin profil bevidner netop useriøst bondefangeri.
Prøv at google og se hvor mange der har problemer med at fortsat trækker penge på deres konto når først de én gang har betalt for noget på det site, eller prøv at oplev atmospheren i deres chatrum!
Fuldstændig vanvittig mobning, tilsvining og udhængning af håbefulde profiler som seriøst søger, enda under overvågning af Support.
Der findes gratis dating sites som er mere seriøst interesserede i folks interesser.

 • Billederne er sløret, selvom jeg er medlem, hvorfor?
 • Er der en gæstebog ?
 • Global Network Of Love - vises min profil så i hele verden?
 • Hvordan chatter jeg privat?
 • Er der IRL garanti på ?
 • Hvordan virker erotikfilteret?
 • Får jeg nyhedsbrev fra ?
 • Hvad betyder at "Fremhæve" sin profil?
 • Hvad betyder ikonerne i postsystemet.
 • Hvad er en Quick Scor?
 • Hvad kan jeg bruge en Blog til?

Kan du ikke finde svaret på dit spørgsmå i FAQen, så kontakt os via denne side.

Fordi de hævede penge på mit kreditkort uden at jeg havde givet tilladelse til det og IKKE havde oplyst mig om at jeg havde tilmeldt mig et abonnement da jeg købte ÉN måned.

Slette dating dk profil Sorø : Pics. More pics: Slette dating dk profil Sorø.