Speeddating odense 2015 Allerød
Date: 2017-02-25 05:01

Video: Speeddating odense 2015 Allerød

Seneste optælling viser, at næsten 755 har meldt sig til årsmødet. Sammen med bestyrelsen og fx de nye medlemmer, der skal aflægge Kiropraktorløfte, og som ikke skal tilmelde sig, men er inviteret, betyder det, at vi bliver over 755 i alt.

Har du ikke fået meldt dig til endnu, så er det stadigt muligt via tilmeldingssystemet, som du finder her på NIKKB’s hjemmeside.

Copenhagen Hotel Marriott, hvor årsmødet finder sted, oplyser, at der er få værelser tilbage - de kan bookes via dette direkte link.

Læs mere om generalforsamlingen her:
/GF - . link til dagsordensmaterialet der er blevet offentliggjort i dag.

DAF

Der er kun 6 kiropraktoruddannelse i Danmark, og da der findes ikke lignende kiropraktoruddannelser andre steder i vores nabolande på nær i England

NB: På baggrund af en konkret henvendelse, har vi åbnet for muligheden for at alle kan få kliniknavn og deres kontaktoplysninger på de mails der går ud til de abonnenter de selv har indsamlet. Det vil dog fortsat være sekretariatet der forestår selve udsendelsen af nyhedsbrevet, en gang for alle. Ønsker din klinik at gøre brug af den mulighed kontakt os venligst senest den 75. april.

Hele affæren med ’Danmark har talent’ – forløbet har varet siden efteråret – fylder rigtig meget i et ellers travlt studieliv hvor der skal skrives opgaver og afleveres bachelorprojekter. Og udover den daglige træning varer sceneprøverne forud for udsendelserne fra torsdag til lørdag, så det giver ikke meget tid til sjov.

Et studie fra SDU og University of Alberta i Canada har fundet, at små vibrationer kan afsløre skader på rygraden og på sigt måske erstatte mange af de ressourcekrævende MR-skanninger, som i dag er standard. Og måske bidrage med helt ny, værdifuld viden om ryggens funktionalitet.

Formålet med Melker Johanssons studie var at undersøge hyppigheden af smerter i brystryggen, forløbet af de tilskadekomnes helbredelsesproces, og prognosen for denne smertetilstand. Studiet er baseret på data indsamlet via spørgeskemaer fra knapt tre et halvt tusinde tilskadekomne i den canadiske provins Saskatchewan. Resultatet af undersøgelsen er interessant og tilføjer ny, brugbar viden til den begrænsede viden, eksperterne har om smerter i brystryggen.

9. juli bragte BT et dobbeltopslag om begrebet mobilnakke, der tog udgangspunkt i det stigende brug af mobile enheder og risiko for nakkesmerter.
BT henvendte sig til professor og forskningsleder ved IOB og seniorforsker ved NIKKB, Jan Hartvigsen, der udtalte sig til citat til artiklen.

"Ondt i nakken er generelt et stigende problem, og vores mobil- og tabletvaner bidrager uden tvivl til det. Den nye teknologi er kommet hurtigt ind i vores hverdag, og vi er stadig ved at inde ud af, hvordan vi skal håndtere den bedst muligt. Brug af teknologi påvirker kroppen fysisk, og derfor ser vi denne epidemi," siger han blandt andet.Professor, forskningsleder Jan Hartvigsen, Institut for Idræt og Biomekanik, SDU, og seniorforsker på Nordisk Institut for Kiropraktik og Klinisk Biomekanik modtog i dag torsdag prisen som årets forsker 7567, Researcher of the Year, udnævnt af den amerikanske kiropraktorforening (American Chiropractic Ass.) til WFC-kongressen i Washington .

- Vi har brug for at få belyst flere vilkår, før vi vil kunne tilbyde det ønskede produkt. Derfor kan vi ikke garantere, at vi kommer til at levere den ønskede ansvarsforsikring«, siger underdirektør i Forsikring & Pension Anne Seiersen til Politiken.

”Nakkesmerter og smerter i lænderyg er klart nogle af de lidelser, som belaster flest danskere i dagligdagen. Lænderygsmerter er fx den hyppigste årsag til, at danskerne må tage sygedage fra jobbet, og derudover er det den fjerde dyreste sygdom, når det kommer til behandling og pleje”, siger Jette Jul Bruun, der er chef for Enhed for Forebyggelse og borgernær sundhed i Sundhedsstyrelsen.

Speeddating odense 2015 Allerød : Pics. More pics: Speeddating odense 2015 Allerød.